Сцена

Звезда от Flying Bach проведе уъркшоп у нас

<    обратно

Звездата от спектакъла Flying Bach Лил Рок пристигна в България, за да се срещне с напреднали танцьори в хип-хоп стиловете и съвременните танци и да им предаде практически умения.

След предварителна селекция 20 „ученици" запълниха местата в залата на Dance Academy 360 в понеделник вечер. В продължение на почти 2 часа те упражняваха и усвояваха нови движения.

Обучението завърши със „сайфър" - кръг, който се формира от уличните танцьори, и всеки един влиза в центъра да покаже своя стил и ниво. Петима от участниците бяха поощрени за брейк изпълненията си с билети за танцовия спектакъл Flying Bach на 21 октомври в зала 1 на НДК.

„Мина фантастично! Както и на други места, така и тук - и млади и по-възрастни навлизат в културата на „уличния танц". Благодарение на Red Bull Flying Bach имаме възможността да обикаляме света, за да споделяме страстта си и да предаваме информацията, с която учениците да продължат развитието и еволюцията

си.Свидетели сме на много примери как след като ги докоснем, те поемат с нова енергия и умения в кариерата или амплоато си на танцьори", коментира Лил Рок.

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Zucchero
Италианската звезда Zucchero ще изнесе концерт в Античния театър в Пловдив на 23 юли. Ако отговориш...
играй >>
Web Analytics