Сцена

АТОМ хореографски серии #2

<    обратно

Второто издание на „АТОМ Хореографски Серии" ще се проведе между 27 юни и 7 юли в залите на Dance Station в София.

Благодарение на платформата български и международни хореографи от Южна Корея, Япония и Гърция ще изпълнят столицата с много танци и творчески заряд.

Тази година АТОМ Театър, Lili Jungin Lee и Seoul International Choreography Festival (SCF) са подготвили 3 модула - 10 дневен тренинг с класове по съвременен танц за професионални и полупрофесионални танцьори, както и по набиращия огромна популярност стил у нас - К-РОР.

К-РОР е съвременен стил в музиката и танците, създаден в Южна Корея, който става популярен със своите индивидуалност, цвят и веселие. По време на К-РОР тренингите - в дните от 2-ри до 7-ти юли, ще се провеждат по два отделни класа, в които участие могат да вземат всички желаещи да се докоснат до различната и съвременна танцова култура, без ограничения във възрастта и уменията.

Новото допълнение към проекта е „ВидеоТанц Ателие", което ще се проведе паралелно с майсторските класове, за да разкрие магията на танца през погледа на създателите на видео-изкуството.

По време на него ще бъдат обособени снимачни екипи, които ще работят заедно с хореографите и танцьорите от АТОМ Хореографски Серии#2, а ментори в пилотното издание на семинара в Series#2 ще бъдат Йосиф Аструков и Петя Стойкова.

Подобаващият завършек на 10-дневната програма ще бъде на 7 юли, когато хореографи и участници ще представят пред публиката своя танцов спектакъл, който ще създадат заедно по време на класовете

Повече информация за събитието може да откриете тук.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за Hills of Rock 2019
Тазгодишното издание на фестивала Hills of Rock ще се проведе между 28 и 30 юни на Гребната база в Пловдив....
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics