Музика

Бендът на Марко Маркович и Koza Mostra с общ концерт в София

<    обратно

Многократните носители на "Златен тромпет" за най-добър духов оркестър на фестивала ,,Гуча'' в Сърбия - "Marko Markovic Brass Band," и екстравагантните балкански рок-ска герои Коza Mostra от Гърция ще забият за първи път на една сцена в София - на 10 юни в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина.

Eдин от най-големите виртуози на балканските ритми - тромпетистът Марко Маркович, ще се изяви заедно със своя оркестър от 9 души тромептисти. Обявен от познавачите за най-добрият брас и джаз бенд на планетата, музикантите обединяват буйната балканска страст с любовта към живота. Стилът им съчетава динамичното звучене с популярни поп мелодии, джаз елементи и циганска музика.

Балканските ска герои Koza Mostra идват от Солун и са известни с лудата си енергия от здрави жици и тромпети по време на живите си участия. Със свой неповторим стил - смесица между ска, балкански ритми, рок, пънк и гръцкия традиционен стил ребетико, Koza Mostra са сензация през последните години както в Гърция така и в Европа.

Билетите за концерта струват 15 лева в мрежата на Eventim, а на входа цената им ще бъде 20 лева.

Началoто е в 19:00, а освен участието на двете групи ще има и DJ парти с музика от Балканите от всякакъв тип: духови оркестри, по-твърдо пънк-ска с балканско звучене и по традиция - български хора.

Последвай ни
Игра
Спечели meet & greet с Gogol Bordello
Джипси пънк бандата Gogol Bordello ще гостува за първи път у нас на 30 май в зала 4 на „Интер експо...
играй >>
Web Analytics