Музика

Джон Дигуийд се завръща в България

<    обратно

Двамата титани на британската и немска клубна - Джон Дигуийд и Андре Галуци, сцена ще бъдат специални гости на второто събитие на „Метрополис" за новия сезон, което ще се проведе на 9 декември в зала 5 на „Интер Експо Център".

Пръв на сцената ще излезе Андре Галуци - един от най-ярките представители на немската клубна сцена.

Страстта с която работи, изразена в 10-часови разнообразни сетове, успява да му извоюва резидентство в престижните берлински клубове Tresor и Berghain. Той е и постоянен гост на партито на Кокуун в Амнезия Ибиса, а свръх натовареният му график като диджей отлага с близо 10 години издаването на дебютния му албум - Alcatraz, който се появи през 2015 г.

Хедлайнерът за вечерта ще бъде легендата Джон Дигуийд. След 3-годишно отсъствие на българска сцена, създателят на Bedrock records се завръща, за да разкаже поредната си приказка.

Той е номер едно диджей в класацията на DJ Magazine за 2001 г., издател на компилациите Transitions и заедно със Саша - Renaissance, както и първият британски диджей, станал резидент на най-известния американски денс клуб за времето си - Twilo в Ню Йорк още през 90-те.

Неподражаемият му стил на пускане съчетава мелодичността на прогресив хауса с ритмиката на модерното техно. Любопитно е, че той и може би
единственият електронен артист, който има почитатели, които го следват фанатично, където и да "свири" из Европа, така че в София се очаква интернационална публика.

Билетите за партито струват 30 лева в мрежата на Eventim.

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Mando Diao
Алтернативната банда Mando Diao пристига за концерт в Sofia Live Club на 9 декември.Ако отговориш правилно...
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics