Музика

Джон Дигуийд се завръща в България

<    обратно

Двамата титани на британската и немска клубна - Джон Дигуийд и Андре Галуци, сцена ще бъдат специални гости на второто събитие на „Метрополис" за новия сезон, което ще се проведе на 9 декември в зала 5 на „Интер Експо Център".

Пръв на сцената ще излезе Андре Галуци - един от най-ярките представители на немската клубна сцена.

Страстта с която работи, изразена в 10-часови разнообразни сетове, успява да му извоюва резидентство в престижните берлински клубове Tresor и Berghain. Той е и постоянен гост на партито на Кокуун в Амнезия Ибиса, а свръх натовареният му график като диджей отлага с близо 10 години издаването на дебютния му албум - Alcatraz, който се появи през 2015 г.

Хедлайнерът за вечерта ще бъде легендата Джон Дигуийд. След 3-годишно отсъствие на българска сцена, създателят на Bedrock records се завръща, за да разкаже поредната си приказка.

Той е номер едно диджей в класацията на DJ Magazine за 2001 г., издател на компилациите Transitions и заедно със Саша - Renaissance, както и първият британски диджей, станал резидент на най-известния американски денс клуб за времето си - Twilo в Ню Йорк още през 90-те.

Неподражаемият му стил на пускане съчетава мелодичността на прогресив хауса с ритмиката на модерното техно. Любопитно е, че той и може би
единственият електронен артист, който има почитатели, които го следват фанатично, където и да "свири" из Европа, така че в София се очаква интернационална публика.

Билетите за партито струват 30 лева в мрежата на Eventim.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за фестивала Hills Of Rock 2018
Цели 55 банди ще вземат участие във фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на Гребния канал в Пловдив...
играй >>
Web Analytics