Кино

Зад волана

<    обратно

Бейби работи за Док (Кевин Спейси) - престъпен бос с поредица от банкови обири, успешни в голяма степен и благодарение на изключителните шофьорски способности на Бейби.

Бандата от професионалисти включва още Бъди (Джон Хам) - бивш играч на „Уолстрийт, превърнал се в престъпник"; Дарлинг (Елиза Гонзалес) - младата, безскрупулна и скандална партньорка на Бъди, както и импулсивния Бетс (Джейми Фокс),

„Филмът е така структуриран, че започва с мечтата да си шофьор за бягства, но много бързо се превръща в кошмара от това да си престъпник", споделя режисьорът Едгар Райт.

„Началното преследване е позиционирано с часовникарска прецизност. Всичко протича като по учебник. След това обаче много бързо нещата излизат извън контрол и обстоятелствата започват да притискат героите. Буреносните облаци се събират по време на филма и в един момент късметът ще изневери на Бейби".

Измисляйки ролята, Райт си представя черти от силния мълчалив тип, пресъздаден на екран от Клинт Истууд и Стив Маккуин, но с усещането, че всъщност всичко това може би е фасада.

„Запознавате се с него и той е най-якият в професията си, но веднага след това започвате да опознавате истинското му аз. Това е интересно противоречие - добър е в работа, която не би трябвало да върши".

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Zucchero
Италианската звезда Zucchero ще изнесе концерт в Античния театър в Пловдив на 23 юли. Ако отговориш...
играй >>
Web Analytics