Музика

Криста Бел идва за концерт в България

<    обратно

Криста Бел - дългогодишната музикална партньорка на Дейвид Линч, ще изнесе концерт в България като част от платформата „Аларма Пънк Джаз" на 17 ноември в Sofia Live Club.

Тя ще представи песни от втория си албум „We Dissolve", в който гостуват легенди от категорията на Ейдриън Ътли от Portishead, клавиристътДжеф Даунс (Asia, Yes) и китаристът на Sunn O)))Стивън О‘Мали.

В десетте песни в творбата се преплитат трип-хоп атмосфера, инди/дарк-поезия и онази особена филмова ефирна меланхолия, с която свързваме музиката на Криста Бел от предишните й албуми.

В станалите вече класически издания на Криста Бел - дебютния й албум „This Train" (2011) и ЕР-то й „Somewhere In The Nowhere" (2016) съавтор и продуцент е самият Дейвид Линч, с когото тя продължава да работи и като част от актьорския екип на третия сезон на „Туин Пийкс" (в ролята на специален агент Тами Престън). Иначе съвместната работа на двамата творци датира още от знаковата песен „Polish Poem" от филма Inland Empire(2006).

За Криста Бел Дейвид Линч казва, че е „не само убийствен артист", но и че „притежава голяма интуитивна способност да улавя настроението и да открива мелодии, които са наистина вълнуващи". „Когато за първи път я видях на сцената, си помислих, че е извънземна. Най-красивата инопланетянка въобще", споделя легендарният режисьор.

Билети за концерта на Криста Бел може да намерите в мрежата на EpayGo, като цените ще нарастват прогресивно с времето - от 25 до 50 лева.

Криста Бел - музата на Дейвид Линч

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Zucchero
Италианската звезда Zucchero ще изнесе концерт в Античния театър в Пловдив на 23 юли. Ако отговориш...
играй >>
Web Analytics