Музика

Миленита открива „Дни на предизвикателствата" 2017

<    обратно

Височинният музикант Петър Георгиев е другата музикална изненада в програмата на тазгодишния форум за спортове на открито и приключения.

Лъчезарната Миленита ще открие тазгодишния форум за екстремни спортове и активен начин на живот „Дни на предизвикателствата", който ще се проведе от 29 ноември до 1 декември в аула „Максима" в УАСГ в София.

Талантливата и известна с проникновените си и закачливи текстове изпълнителка ще се качи на сцената на познатата на всички фенове на дългогодишния форум зала в първия ден от тридневното събитие и ще ги предизвика с парче, подготвено от нея специално в духа на събитието и което не присъства в обичайния й репертоар.

Синеоката чаровница обаче изобщо не е единствената музикална прелюдия към богатата на филми, лекции и уъркшопи програма на „Дни на предизвикателствата" 2017.

На сцената на аула „Максима" ще се качи и един изпълнител, който е отлично познат сред феновете на силните преживявания и високопланинските преходи - описващия себе си като „височинен музикант" Петър Георгиев.

Творчеството му е уникално, защото той по изключително забавен начин представя изкачванията си с преносима китара на някои от високите върхове по света, където записва музикално видео на всеки от тях. Петър може да се повали с няколко такива парчета, записвани на чудовища като връх Кала Патар (5550м) в Евересткия регион на Хималаите, връх Чачани (6057м) в Перуанските Анди и други.

Цялата програма на „Дни на предизвикателствата" може да намерите тук.

Последвай ни
Игра
Спечели билет за концерта на Haggard
Немската симфоник метъл банда Hagger се завръща у нас за концерт в столичния клуб Mixtape 5 на 27...
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics