Музика

Нови банди на фестивала Hills of Rock

<    обратно

Малко повече от 2 седмици остават до първото издание на Hills of Rock, но списъкът с групи продължава да расте. Към фестивала се присъединяват италианската хеви метъл група Arsea, както и българските „Контрол", PIF, „Ревю" и Медикус, които ще празнуват своята 30-годишнина на сцената.

Пловдив се подготвя активно да посрещне хилядите посетители, които се очаква да пристигнат за първото издание на фестивала.

Хотелите са почти изцяло резервирани за последния уикенд на юни, което подтикна организаторите да създадат специална къмпинг зона за желаещите да посетят събитието на достъпни цени. До тази зона ще имат достъп всички закупили специалните къмпинг билети за два дни на цена от 20 лева на човек.

Зоната ще предлага най-необходимите удобства за добра фестивална почивка между двата дни, а именно - отделен пропускателен режим, 24-часова охрана, душове, тоалетни и, разбира се, сянка. Къмпинг билетите ще важат само със закупен фестивален билет за 2 дни.

От днес в продажба вече са и еднодневните билети за 30 юни и 1 юли. Първите 100 броя за всеки от дните ще бъде на промо цена от 60 лева, а следващата категория ще е на цена от 70 лева за ден.

Последвай ни
Игра
Спечели meet & greet с Gogol Bordello
Джипси пънк бандата Gogol Bordello ще гостува за първи път у нас на 30 май в зала 4 на „Интер експо...
играй >>
Web Analytics