Музика

Нон-стоп парти сред природата на Vola Open Air 2017

<    обратно

Дванадесет години след първото си издание Vola Open Air продължава да покорява върхове. В продължение на два дни в Балкана под историческия в. Околчица ехтеше музиката на едни от най-добрите родни и интернационални бас музиканти. Партито се вихреше на три сцени от следобед до рано сутринта.

Посетителите имаха късмета времето да е идеално за планина и с това пречките пред доброто изкарване свършиха.

Фестивалът бе открит в късния петъчен следобед и купонът продължи до 6 часа сутринта с изпълнeнията на Oto, Clavexperience, Drumset Vision, Vasquez, Soulnd, Vagabond и други. Хедлайнери за вечерта бяха британското дуо SpectraSoul, чиято музика наелектризира тълпата. Най-неуморните посетители направиха и най-добрата комбинация - посрещнаха последните от line up-а заедно с изгрева.

След загрявката първия ден, на втория програмата беше още по-наситена. На главната сцена артистите се заредиха още от рано - Saturated Pixels, Tenekiq, Onslaught и Pаramether са малка част от тези, които се качиха на нея. Тълпата разпалено се опитваше да приглася на бесните рими на Жлъч по време на изпълнението му с Гена, а австралийското трио Afrik Futurism запозна публиката с африкански и латински клубни бийтове. В разгара на вечерта мултинструменталистът Swindle взриви тълпата с невероятното си присъствие и съчетанието си от джаз и фънк инструментали с дъбстеп и грайм бийтове.

За будните през деня имаше на разположение дълъг списък с активности. Артистична група „О" пренесоха цял цирк на фестивалната територия и представиха акробатични, комедийни и музикални номера, както и жонглиране с ножове и огнени факли. Уъркшоп за графити, зип линия и работилница за снимки бяха сред другите атракции.

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Zucchero
Италианската звезда Zucchero ще изнесе концерт в Античния театър в Пловдив на 23 юли. Ако отговориш...
играй >>
Web Analytics