Игра

Огромно разнообразие на DIscover.VINO World 2018

<    обратно

Изложението-дегустация DIscover.VINO World 2018 ще се проведе на 11 и 12 май в зала 5 на „Интер експо център".

По време на събитието ще открити най-различни аромати и вкусове на вино - от Южна Африка през Нова Зеландия до Аржентина и от Шампан през Тоскана до Егея.

Виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, Испания и Португалия, другите страни от Европа, Новия свят. Други две секции поставят акцент върху два типа вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи вина и розе.

Ще имате изключителната възможност да избирате между 575 вина от най-интересните винени области и сортове на Земята. 333 от тях ще се опитват свободно (само срещу входен билет), а 242 - с кредити чрез DiVino електронна карта.

На изложението ще бъде създаден Fine Wine Corner - зона с 60 от онези вина, които дават живот на легендите - изискани вина от най-висока класа, бутилки за колекционери.

На предварителна продажба във Vintageclub.bg еднодневният билет за DIscover.VINO World 2018 струва 19 лева, а двудневният - 24 лева. На място цените ще са съответно 25 и 30 лева.

В цената на билета - независимо дали е за 1 или за 2 дни - е включена електронна карта, заредена с 15 кредита (1 кредит = 1 лев). Някои най-високо оценените и скъпи вина ще се дегустират само с кредити. С тях ще може и да купувате подбрани деликатеси в обособената зона, както и вина в магазина. Картите ще се зареждат с кредити и допълнително.

Последвай ни
Игра
Спечели meet & greet с Gogol Bordello
Джипси пънк бандата Gogol Bordello ще гостува за първи път у нас на 30 май в зала 4 на „Интер експо...
играй >>
Web Analytics