Музика

Патрисия Каас се завръща в България с нова визия и албум

<    обратно

Почитателите на легендарната Патрисия Каас ще могат да я видят преродена и преобразена на 28 юни в зала 1 на НДК - с нова визия, оригинални песни с различен музикален подход, белязал едно ново начало - както в личен, така и в професионален план.

На концерта си в София френската певица ще представи десетия си студиен албум, който кръщава на самата себе си. „Patricia Kaas" е лична изповед, запечатана в 13 песни, изпълнени с много страст и болка. „В песните споделям искрено неща, които ме докосват, но с по-модерено звучене", споделя тя.

Една от емблематичните песни в първия едноименния албуч е „Adele" - феминистка балада за мястото, отредено на „слабия пол" в света. Въздействащото вокално изпълнение е подсилено от акустичната китара на Фин Грийнал от британската група Fink.

С много вкус, елегантност и висока класа Патрисия Каас ще предложи на почитателите си в България песни с изразени биографични детайли като „Sans Nous", „Le Jour Et L'Heure", „Ma tristesse Est N'Importe Où", „Sans Tes Mains ou" и „La Langue Que Je Parle". Те се раждат в изключително тежък период за певицата, която за първи път от десетилетия поставя живота си на пауза, за да се възстанови.

Билетите за шоуто са на цени от 50 до 100 лева в мрежата на Eventim.

Последвай ни
Игра
Спечели meet & greet с Gogol Bordello
Джипси пънк бандата Gogol Bordello ще гостува за първи път у нас на 30 май в зала 4 на „Интер експо...
играй >>
Web Analytics