Музика,Сцена

Първият нощен градски фестивал в София се завръща

<    обратно

Fabrica 126 ще бъде домакин на Bulgarian Mixed Arts IV - четвъртото издание на първия градски изцяло нощен фестивал в София, който се завръща след 3-годишна пауза, по-мащабен отвсякога.

Трите етажа на арт пространството ще бъдат окупирани от цели 35 артисти от 7 жанра на изкуството, които ще предложат на посетителите микс от изложби, лайв пърформънси, арт инсталации, ревюта, концерти и масивни дръмендбейс, хаус и техно партита, които ще продължат до ранни зори.

Сред акцентите в програмата са някои от добре познатите артисти от независимата културна сцена на България като експерименталните електронни проекти „Две купета" и „Victor's Mob", както и нашумелите със своите провокативни градски намеси от социално-обществен характер Destructive Creation, чиито арт инсталации ще бъдат представени на посетителите.

Любопитен акцент е и нестандартната фото изложба „Contra-diction" на творческия колектив LUDI съвместно с театрално сдружение Culture-Ъ, които ще представят произведенията на 5 фотографи с 5 различни гледни точки. По време на Bulgarian Mixed Arts Fest публиката ще има възможност да „надникне в очите" на 5 души без лица и идентичност и да „сглоби мозайка" от перспективи.

Паралелно в останалите зали на фабриката (ROOM 2: Drum & Bass и ROOM 3: Psychedelic) ще се изявят цяла дузина от добре познатите в електронната столична сцена имена, като Kliment & Cinnamint, Emil Prize, pAnega, DTK и други.

Пълната програма на фестивала може да намерите тук. До 00:00 входът е 10 лева, а след това 15 лв.

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Texas
Шотландската банда Texas ще изнесе първия си концерт в България на 2 октомври в зала 1 на НДК. Ако...
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics