Игра

Седмо издание на Балканския винен фестивал

<    обратно

Седмото издание на Балканския винен конкурс и фестивал (BIWC) ще се проведе между 17 и 20 май в гранд хотел „София".  

От тази година регламентът на BIWC е променен и вината ще се оценяват  по 100- точковата система ( до момента оценяването беше извършвано по 20-балната система). Прибавя се и още един медал: Double Gold.

За седмото си издание събитието излиза с нова визия. "От доста време мислим за ребрандирането на Конкурса и съответно на всички негови атрибути  - сайт, медали, трофеи, стикери, дипломи", сподели Галина Нифору, директор на BIWC.

„Когато започнахме, нещата стояха по друг начин. Сега се търсят по-изчистени и опростени визии. Мисля, че сме на прав път. Засега отзвукът както от България, така и от чужбина, е много добър!

От тази година започваме партньорство с най-голямата винена организация в Китай - Interwine China, с която ще подпишем споразумение за реклама и промотиране на балканските вина на 28 март в Гуанджоу, Китай. Поредица от събития ще бъдат подготвени с цел промотиране на медалистите от BIWC 2018", добави тя.  

Балканския винен фестивал ще бъде посетен от 30 вносители от САЩ, Китай и Япония, както и много други, които вече са заявили своя интерес - Канада, Белгия, Холандия, Чехия, Полша, Великобритания и др.

Повече информация за събитието може да намерите тук.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за фестивала Hills Of Rock 2018
Цели 55 банди ще вземат участие във фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на Гребния канал в Пловдив...
играй >>
Web Analytics