Музика

Силви Вартан стартира последното си турне

<    обратно

Силви Вартан даде начало на последното за кариерата си турне на 16 март.

Концерът се проведе в препълнената зала Le Grand Rex в Париж, а емоцията и аплодисментите не стихнаха дори след последния бис на иконичната френска изпълнителка.

Следващата спирка на Sylvie е скъпата на сърцето ѝ България. Тя ще се срещне с българската публика в два специални концерта - на 19 април в Двореца на културата и спорта във Варна и на 21 април в София в зала 1 на НДК. Турнето ще продължи с концерти в Русия, Япония, Белгия и Италия.

„България, очаквам с огромно нетърпение тази наша среща! Искрено съм щастлива, че се връщам. За мен винаги е удоволствие. Очакват ни два незабравими концерта, в които ще върнем спомените си за отминалите дни. Ще споделя с вас песни от всички мои албуми досега, както и най-новите ми произведения. Очаквам ви!", споделя Силви Вартан.

„Forever Sylvie" e турнето, с което най-известната световна звезда от български произход ще се срещне със своите фенове за последно. Концертите ще включват и специална част, посветена на първата й любов - покойния Джони Холидей.

Силви Вартан с прощално турне в България

Последвай ни
Игра
Спечели meet & greet с Gogol Bordello
Джипси пънк бандата Gogol Bordello ще гостува за първи път у нас на 30 май в зала 4 на „Интер експо...
играй >>
Web Analytics