Сцена

Уоркшоп на тема Urban Dance Style + Breakdance

<    обратно

Уоркшоп на тема Urban Dance Style + Breakdance ще се проведе на 9 октомври в Academy 360 (малкото НДК, ет. 3) от 20:00 до 22:00.

Участниците ще са топ танцьори от различни танцови школи с такава насока.

Междувременно все по-малко време остава до Red Bull Flying Bach (зала 1 на НДК, 21 октомври) - едно от най-интригуващите музикално-танцови представления през последните години.

Проектът представлява първото претворяване на цикъла прелюдии и фуги за пиано на Йохан Себастиан Бах „Добре темперирано пиано" в мултимедийна танцова феерия, която среща и слива в едно класическа музика, брейкденс и множество други форми на съвременния танц.

red2_600

Основни двигатели на Red Bull Flying Bach са немският оперен режисьор Кристоф Хагел, световноизвестният хореограф Юи Кавагучи и берлинските брейкденс танцьори и четирикратни световни шампиони Flying Steps, ръководени от легендарния Вартан Басил.

Особен акцент на 21 октомври в зала 1 на НДК ще бъде и участието на младата, но вече много известна в родната си Италия балерина Виргиниа Томаркио, която е част от големия балет към Римската опера.

Билетите за шоуто са на цени между 30 и 80 лева в мрежите на Eventim и Ticketpro. За деца над 10 г., ученици и студенти е предвидена отстъпка от 10 лв. на билет във всички ценови категории без тази от 30 лв. Отстъпката е валидна само срещу представяне на съответния документ.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за фестивала Hills Of Rock 2018
Цели 55 банди ще вземат участие във фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на Гребния канал в Пловдив...
играй >>
Web Analytics