Музика

Фестивалът Goloka събира хип-хоп феновете край Лясковец

<    обратно

Първото издание на хип-хоп фестивала Goloka ще се проведе на 3 и 4 август в близост до Велико Търново - на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец.

В него участие ще вземат както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и международни участници (от Македония и Великобритания), както и задължителните елементи от любимата култура - графитите, брейкденс танците и диджеите.

Организаторите подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи и семинари, които ще се състоят през двата дни на фестивала. Специално участие ще има Еленко Ангелов - водещ на един от семинарите, а водещ на цялото събитие ще бъде добре познатият Ilyo от 50stotinki.com.

В рамките на фестивала Goloka ще има още лятно кино, състезание по брейкденс танци, а под голяма шатра е предвидена fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. За удовлетворяване на всички вкусови предпочитания на гостите организаторите са предвидили различни щандове - с вегетарианска и традиционна кухня.

Фестивалът се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и да обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно и ежегодно.

Ето и списъка на участниците:

3 агуст  - от следобед

DJ SET // Bosskar Wild
DJ Skill+Project Bulgari
Gerata & NRG D
5 о'clock
RoofRhymez + DJ Fresh Kit
Sensei + Sistah
Wosh MC & Yoko
Ума и Дума
Atila + DJ Akasha
Голям Юс (Явката, Madmatic & Боро)
Nokaut
2ofUs
Toksikologia (Македония)

4 август - през целия ден

Йога
Лекция на Еленко Ангелов
Графити занимания
Киртан - духовна музика
Лекция
DJ SET

B-Boy Battle
Kaskata
BNR
Jay & Keranov
Homelesz & Spliktid
Shadow Lab (Secta, MishMash, НЕМА, N.Kotich)
Varna Sound
Pole Dance + Final Battle
Murda Boys
FO
DRS
KINGPIN (UK)

Билети за събитието може да намерите в мрежата на Epay Go и на всички каси на Easy Pay. Двудневният билет струва 30 лева, а еднодневният - 20 лева. За големи групи се предлага опцията "Групов билет 6 за 5". На място цените ще са съответно 35 за двудневен и 25 за еднодневен билет.

Последвай ни
Игра
Спечели акредитация за "София филм фест" 2019
Заедно със „София Филм Фест" ти предлагаме страхотната възможност да спечелиш акредитация* за 23-ото...
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics