Кино

„Формата на водата" със специална прожекция на „Киномания"

<    обратно

„Формата на водата" - най-новият филм на твореца с безгранично въображение Гийермо дел Торо, ще има ексклузивна прожекция на тазгодишното издание на „Киномания".

Това ще се случи само три дни след американската премиера на филма, който няма да може да се види впоследствие в българските кина.

На 17 декември в зала 1 на НДК зрителите ще се насладят на ексклузивна вечер, в която ще бъдат представени две поредни прожекции - от 18:30 новият филм на Уди Алън „Въртележка", а след него в 20.30 ч. и този на Гийермо дел Торо.

„Формата на водата" вече беше оценен високо на фестивала във Венеция през септември тази година, където грабна голямата награда „Златен лъв".

Гийермо дел Торо, известен с приказните си и често ужасяващи светове, отново създава една фантастична любовна история, която се развива в разгара на Студената война в Америка през 1963 г.

В тайната правителствена лаборатория работят глухонямата Илайза и колежката й Зелда неволно разкриват секретен експеримент. Типично в стила на режисьора, магичната атмосфера е заредена с голяма доза драматизъм и елементи на трилър.

Продукцията е уникално съчетание на филм за чудовища, шпионски трилър, филм ноар, фентъзи, любовна история и мюзикъл.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за фестивала Hills Of Rock 2018
Цели 55 банди ще вземат участие във фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на Гребния канал в Пловдив...
играй >>
Web Analytics