Музика

3 сцени на тазгодишното издание на фестивала HippieLandia

<    обратно

Dub FX, Dave Clarke, LSB & MC DRS и Gridlok са част от артистите, които ще вземат участие във второто издание на фестивала HippieLandia в парка на летище София.

Тази година събитието ще разполага с три сцени с различна концепция и музикална програма.

На главната ще се вихрят феноменът Dub FX, родният продуцент Иван Шопов и вокална група „Авигея", белгийската ново изгряваща звезда Poldoore, Future Sounds of Sofia, които ще представят специално шоу по случай 5-годишния си юбилей, а посрещането на изгрева ще бъде с едни от най-големите имена на британската дръмендбейс сцена - LSB и MC DRS.

За любителите на качествената техно музика фестивалът е подготвил специална сцена, където хедлайнер ще е едно от най-големите, уважавани и значими имена в техно музиката - Dave Clarke. Редом до него на сцената ще се качат френският електронен гигант - Zadig, а в програмата ще вземе участие и испанският продуцент Tensal. Сцената ще открие ексцентричната австрийка с бразилски произход - Joyce Muniz.

Родният талант от град Троян - COOH / Balkansky / Ivan Shopov, ще има своя собствена сцена, посветената на дръмендбейс музиката и нейните подстилове. На COOH BАSS Stage ще се качат холандeцът Gridlok, който ще представи чисто новия си албум „Z3R0 H0U2", с който оглави класациите само преди 2 седмици. Очаквайте също екстравагантния германец със сребърна усмивка и безкомпромисна селекция - The Panacea, ексклузивна проява на COOH, както и новите надежди на българската басс сцена - Soulnd и D-Mental. Сутринта ще е посветена на hardcore сета на Joy.

Билети „Ранно пиле" все още може да намерите в магазин „Яко" и в бар „Петър" на цена от 33 лева, а стандартните струват 37 лева в мрежата на Eventim.

Последвай ни
Игра
Спечели meet & greet с Gogol Bordello
Джипси пънк бандата Gogol Bordello ще гостува за първи път у нас на 30 май в зала 4 на „Интер експо...
играй >>
Web Analytics