Музика

Brass Against забиват в София

<    обратно

Феноменалният брас бенд Brass Against, познат най-вече с кавърите си на легендарните Rage Against the Machine, ще гостува в Sofia Live Club на 2 февруари.

Първата и най-важна цел на групата е да направят изключителна, нечувана досега музика, но в никакъв случай не се определят като по-добри от оригинала - единствено отдават почит на легендарни групи, посветили музиката си на социална кауза.

Така след като Тръмп обявява кандидатурата си, създателят на Brass Against Brad Hammonds решава, че светът повече отвсякога се нуждае от нова бунтарска рок група като Rage Against the Machine, създала едни от най-агресивните албуми за времето си.

Хрумва му щурата идея колко добре ще интерпретира гнева в музиката, като добави и брас бенд. Бързо събира артисти, с които вече е работил по други проекти, както и приятели музиканти.

Невероятно попадение се оказва и откриването на вокалистката Sophia Urista, чийто глас буквално ги смазва с първия запис на „Killing In The Name".

Разтърсващото ѝ изпълнение достига над 10 милиона гледания във Facebook, а вълните от коментари за нетипичния брас бенд, който свири метъл и рок, не спират и засилват популярността им.

Само преди месеци в YouTube се появява и кавър на песента „The Pot" (Tool) и най-верните фенове на американските легенди наричат Sophia "женската версия на Maynard".

Зад микрофона на предстоящото им турне обаче ще бъде Maya Azucena.

Билети за шоуто в Sofia Live Club може да намерите в мрежата на Eventim на цена от 35 лева.

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Mando Diao
Алтернативната банда Mando Diao пристига за концерт в Sofia Live Club на 9 декември.Ако отговориш правилно...
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics