Игра

DiVino.Taste 2017 представя прочути винарски региони

<    обратно

Тазгодишното издание на DiVino.Taste (17-19 ноември) за пореден път ще представи най-добрите български вина, както и богата програма от майсторски класове и лекции, посветени на известни винарски региони и стилове.

За да представи прочутото порто, у нас пристига португалецът Пауло Ръсел Пинто от Института за вината на Порто и Доуро. По време на майсторския клас „Порто - другото име на съвършенството", ще бъдат дегустирани вина, внесени специално по този повод.

Тазгодишното издание на DiVino.Taste отправя един по-задълбочен поглед към не особено познатите у нас унгарските вина заедно с Агнеш Немет - дългогодишен издател на списанието
VinCE и организатор на едноименното изложение в Будапеща.

По време на майсторския клас „Унгария - малко позната и много неочаквана", ще бъдат дегустирани едни от най-интересните вина на съвременната унгарска винена индустрия.

За DiVino.Taste 2017 в София пристига и Алберто Дзенато - собственик на Zenato и второ поколение уайнмейкър. Избата се намира край красивото езеро Гарда в Северна Италия и притежава силна връзка с богатата местна история и култура на областта. По време на майсторския клас „С душа от Лугана и сърце във Валполичела" ще може да се запознаете със
сортове като требиано ди Лугана, корвина, рондинела и оселета, както и с ненадминатото амароне Дзенато.

Седмото издание на DiVino.Taste ще се проведе между 17 и 19 ноември в 7,8 и 9 зала на НДК.
Билети за фестивала и майсторските класове може да намерите тук.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за фестивала Hills Of Rock 2018
Цели 55 банди ще вземат участие във фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на Гребния канал в Пловдив...
играй >>
Web Analytics