Игра

DiVino.Taste 2017 представя прочути винарски региони

<    обратно

Тазгодишното издание на DiVino.Taste (17-19 ноември) за пореден път ще представи най-добрите български вина, както и богата програма от майсторски класове и лекции, посветени на известни винарски региони и стилове.

За да представи прочутото порто, у нас пристига португалецът Пауло Ръсел Пинто от Института за вината на Порто и Доуро. По време на майсторския клас „Порто - другото име на съвършенството", ще бъдат дегустирани вина, внесени специално по този повод.

Тазгодишното издание на DiVino.Taste отправя един по-задълбочен поглед към не особено познатите у нас унгарските вина заедно с Агнеш Немет - дългогодишен издател на списанието
VinCE и организатор на едноименното изложение в Будапеща.

По време на майсторския клас „Унгария - малко позната и много неочаквана", ще бъдат дегустирани едни от най-интересните вина на съвременната унгарска винена индустрия.

За DiVino.Taste 2017 в София пристига и Алберто Дзенато - собственик на Zenato и второ поколение уайнмейкър. Избата се намира край красивото езеро Гарда в Северна Италия и притежава силна връзка с богатата местна история и култура на областта. По време на майсторския клас „С душа от Лугана и сърце във Валполичела" ще може да се запознаете със
сортове като требиано ди Лугана, корвина, рондинела и оселета, както и с ненадминатото амароне Дзенато.

Седмото издание на DiVino.Taste ще се проведе между 17 и 19 ноември в 7,8 и 9 зала на НДК.
Билети за фестивала и майсторските класове може да намерите тук.

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Mando Diao
Алтернативната банда Mando Diao пристига за концерт в Sofia Live Club на 9 декември.Ако отговориш правилно...
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics