Игра

DiVino.Taste 2018 в „Интер експо център"

<    обратно

Най-значимият форум на българското вино DiVino.Taste 2018 ще се проведе за първи път в зала 5 на „Интер експо център" между 23 и 25 ноември.

Новото местоположение дава и нови възможности и предимства за избите, които ще вземат участие в изложението - по отношение на пространство, логистика и представяне.

Изданието през ноември 2018 отново ще събере над 70 български винопроизводители, така че посетителите ще имат на разположение избор от над 500 от най-добрите български вина за дегустация. Вината, които са ви впечатлили, ще се продават в специално изградения за събитието магазин.

Освен традиционната изложбена част с дегустации, осмото издание на DiVino.Taste предлага изключително интересна и разнообразна програма от майсторски класове, лекции и презентации.

Специално за събитието у нас пристига най-големият експерт на шампански вина в света - Том Стивънсън, който ще води уникален майсторски клас за розовите вина-икони от Шампан.

За първи път по време на DiVino.Taste ще може да се запознаете с качествената система на германските вина. Подгответе се за винено пътешествие от люлката на виното Грузия през Шампан, емблематичната испанска Риоха и Фриули в Северна Италия, дала на света едни от най-култовите бели вина. Винената обиколка на света ще завърши в Австралия с приключение из най-великите тероари на този континент.

Организаторите отправят поглед и към бъдещето на традиционните бели български сортове. Николай Кръстев, един от младите и талантливи български уайнмейкъри, ще представи някои от най-добрите примери за вина от такива сортове, но и ще проследи тяхното развитие във времето.

Всички пакети с билети може да намерите тук.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за Hills of Rock 2019
Тазгодишното издание на фестивала Hills of Rock ще се проведе между 28 и 30 юни на Гребната база в Пловдив....
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics