Музика

James Holroyd подгрява шоуто на The Chemical Brothers в София

<    обратно

Грандиозното аудио-визуално денс шоу на култовото електронно дуо The Chemical Brothers, част от световното им турне "No Geography", което ще връхлети София на 10 октомври в зала "Арена Армеец", ще бъде повече от специално.

С него британските музикални легенди ще отбележат своята 30-годишнина от началото на шеметната си кариера, стартирала през далечната 1989 г., когато Том Роуланд и Ед Саймънс се събират за пръв път в Манчестър, за да променят съвременната музикална история.


Точно тогава Chemical Ed и Chemical Tom, както стават известни на света впоследствие, поставят основите на една формация, която заедно със светила като Fatboy Slim и The Prodigy очертават облика на цяла една музикална епоха.

Преди зрелищното аудио-визуално пиршество, което ще подарят "химичните братя" на всички свои фенове в София и на Балканите, на сцената ще се качи британското електронно светило James Holroyd - едно от най-разпознаваемите имена в хаус сцената на Острова и техен дългогодишен подгряващ диджей.

По случай празничния юбилеен повод The Chemical Brothers и организаторите на събитието за България - продуцентска компания "АРТ БГ", са решили да направят един специален подарък на всички, които все още не са закупили своите билети.

Само на 30 септември 2019 (понеделник) билетите от всички ценови категории за спектакъла на The Chemical Brothers в София ще могат да бъдат закупени с 20% отстъпка!

Последвай ни
Игра
Спечели покана за Hills of Rock 2019
Тазгодишното издание на фестивала Hills of Rock ще се проведе между 28 и 30 юни на Гребната база в Пловдив....
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics