Музика

Mark Knight и Radio Slave идват за рождения ден на Yalta club

<    обратно

Yalta club готви голямо парти за рождения си ден на 23 февруари. То ще бъде в компанията на на легендарния Mark Knight - в Room 1, и Маtt Edwards, познат като Radio Slave - в Room 2.

От страна на домакините зад пулта ще застанат Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Създателят на Toolroom Records Mark Knight безспорно е важна част от историята на клуба, а дългите му сетове са звучали на някои от най-култовите събития като SOLAR Summer, Halloween и SOLAR Christmas.

Едно емблематично име ще се присъедини към Mark Knight в голямата зала, а именно Juan Alvarez. Най-дългогодишният резидент на Yalta club пристига от Англия, за да направи празника още по-специален с неповторимите си селекции.

В Room 2 ни очаква още едно незабравимо изживяване по случай рождения ден на клуба - разпознаваемият саунд на великия Маtt Edwards. Съоснователят на Rekids продуцира музика под много псевдоними (Quiet Village, Sea Devils, REKID, The Machine), но голяма част от публиката го познава като Radio Slave.

Под този псевдоним великобританецът издава ъндърграунд хитове като „My Bleep", „Bell Clap Dance" и „No Sleep". Когато става въпрос за ремикси, Edwards е най-търсеният диджей в сферата с проекти за Armand Van Helden, Slam, Unkle, DJ Hell, DJ Sneak и много други. Бившият резидент на Ministry of Sound в Лондон получава и признанието на DJ Mag за „един от най-великите ремиксъри на всички времена", както и титлата „най-добър британски продуцент".

На 23 февруари зад пулта на залата с приглушена светлина ще се качи и основателят на Takeover и резидент на Yalta club Liubo Ursiny.

Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim на цена от 20 лв.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за шоуто на Sting
Sting се завръща в България за концерт на 1 юни в столичната зала „Арена армеец". Ако отговориш...
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics