Музика

Metropolis откриват годината с Heroes Total

<    обратно

Metropolis откриват новия сезон с първото си парти от техно поредицата Heroes Total на 17 февруари в „Интер експо център".

Първият от специалните гости е Жулиан Жевел. Звездата му изгрява през 2007-а, когато дебютното му парче „Air Conditionne" се превръща в огромен хит и разбива класацията по продажби в „Бийтпорт".

Продуцентските му качества се оценяват подобаващо и от колегите му - Жулиан е ремиксирал повечето от звездите на електронната сцена, между които са Моби, Дедмаус и Пийт Тонг.

Когато стане дума за произхода на техно музиката, всеки почитател би казал, че тя произлиза от Детройт и Чикаго в края на осемдесетте години на миналия век. Огромен принос за европейската техно сцена пък има шотландското дуо Slam. През 1986 г. Стюърт Макмилан и Орд Мийкъл се запознават, а тяхното приятелство прераства в емблематично партньорство вече три десетилетия. За своята 30 годишна история Slam са вдъхновили поколения диджеи.

Друг специален гост е любим "резидент" на Metropolis - един от най- оригиналните електронни артисти и посланик на българската електронна сцена по света - KiNK. Заради своята страст към музиката и невероятния си талант Страхил Велчев до момента е обиколил най-важните световни клубове и фестивали (и то няколко пъти).

Последвай ни
Игра
Спечели meet & greet с Gogol Bordello
Джипси пънк бандата Gogol Bordello ще гостува за първи път у нас на 30 май в зала 4 на „Интер експо...
играй >>
Web Analytics