Музика

Metropolis се завръщат в Пловдив

<    обратно

Последното грандиозно парти на Metropolis в Пловдив беше преди цели 13 години. Местните фенове още помнят легендарното участие на Josh Wink през 90-те в панаирното градче, последвано от Sven Vath през 2000 г. и Umek и DJ Misjah след това.

На 23 юни Metropolis се завръщат ударно в нова парти локация - спортна зала „Колодрума".

Големият гост ще бъде един от любимите диджеи на българската публика в последните години - Sam Paganini. Роден в Италия, още от ранна възраст той проявява интерес към музиката и е зад пултовете от 15-годишен. Увлича се по рока, а най-силните му влияния са Pink Floyd, Led Zeppelin и Kraftwerk.

Другият специален гост на събитието е Layton Giordani, който идва за първи път на българска земя. За първи път посещава Pacha в Ню Йорк, когато е едва на 15 години и е тотално завладян от електронната музика. Прекарва следващите няколко години в студиото и неговата отдаденост и целеустременост са възнаградени още преди да навърши 23. Има участия в най-добрите клубове в Ню Йорк като Cielo и Space. Първото му голямо издание „Careless Suggestions" за Phobiq Records го изстрелва към върха, намирайки място в сетовете на Deadmau5 и Carl Cox.

Билетите за партито са на цена от 30 лева в мрежата на Eventim.

Последвай ни
Игра
Спечели meet & greet с Gogol Bordello
Джипси пънк бандата Gogol Bordello ще гостува за първи път у нас на 30 май в зала 4 на „Интер експо...
играй >>
Web Analytics