Музика

Metropolis се завръщат в Пловдив

<    обратно

Последното грандиозно парти на Metropolis в Пловдив беше преди цели 13 години. Местните фенове още помнят легендарното участие на Josh Wink през 90-те в панаирното градче, последвано от Sven Vath през 2000 г. и Umek и DJ Misjah след това.

На 23 юни Metropolis се завръщат ударно в нова парти локация - спортна зала „Колодрума".

Големият гост ще бъде един от любимите диджеи на българската публика в последните години - Sam Paganini. Роден в Италия, още от ранна възраст той проявява интерес към музиката и е зад пултовете от 15-годишен. Увлича се по рока, а най-силните му влияния са Pink Floyd, Led Zeppelin и Kraftwerk.

Другият специален гост на събитието е Layton Giordani, който идва за първи път на българска земя. За първи път посещава Pacha в Ню Йорк, когато е едва на 15 години и е тотално завладян от електронната музика. Прекарва следващите няколко години в студиото и неговата отдаденост и целеустременост са възнаградени още преди да навърши 23. Има участия в най-добрите клубове в Ню Йорк като Cielo и Space. Първото му голямо издание „Careless Suggestions" за Phobiq Records го изстрелва към върха, намирайки място в сетовете на Deadmau5 и Carl Cox.

Билетите за партито са на цена от 30 лева в мрежата на Eventim.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за фестивала Hills Of Rock 2018
Цели 55 банди ще вземат участие във фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на Гребния канал в Пловдив...
играй >>
Web Analytics