Музика

Rag'N'Bone Man идва в София

<    обратно

Британската звезда Rag'N'Bone Man ще пее в столичната зала „Универсиада" на 9 май.

Изпълнителят започва своята музикална кариера още 15-годишен - като рапър в родния си град Укфийлд. На 19, окуражаван от баща си, вече пее в местните блус пъбове, а любовта му към рапа и блуса скоро прераства в нещо по-голямо, когато се присъединява към брайтънската хип-хоп група The Rum Committee.

Издаването на неговите EP-та „Blues Town", „Wolves" и „Disfigured" му печели голяма публика в страната, но трябва да почака още десетина години за големия пробив.

През 2017 г. той се сдобива с две награди BRIT, което го превръща в първия BRIT победител в категорията „Награда на критиката", който същата година печели и в категория "Най-добър изгряващ артист във Великобритания".

Стартиращо през февруари 2018 г., голямото му европейско турне „The Grande Reserve Tour" ще посети буквално почти всяка държава на Стария континент, като финалната му част ще мине през Балканите, а София е една от дестинациите.

Билетите за шоуто са на цени между 50 и 90 лева, като ще бъдат пуснати в продажба на 6 октомври в мрежите на Ticketpro и Eventim.

 

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Zucchero
Италианската звезда Zucchero ще изнесе концерт в Античния театър в Пловдив на 23 юли. Ако отговориш...
играй >>
Web Analytics