Музика

Solar Easter Trinity 2018 събира 10 артисти в една вечер

<    обратно

Solar Easter Trinity се завръща за седмото си издание на 5 май.

В две зали в Inter Expo Center ще се изявят Jamie Jones, Loco Dice, Bjarki, Gaiser, Marco Faraone, Markantonio, Roberto Capuano и wAFF. Началото на вечерта ще бъде в ръцете на резидентите на Yalta club - DIASS и Liubo Ursiny.

Не е случайно, че именно Jamie Jones оглавява листата с хедлайнери. Създателят на Hot Creations е един от най-желаните артисти заради емблематичната му музика, която проправи пътя на едно по-меко и мелодично техно в световен мащаб.

Loco Dice е следващият важен гост на събитието и абсолютен фаворит на публиката. Българските фенове не са виждали резидента на DC-10 от почти две години, което прави завръщането му още по-специално.

Bjarki е исландецът, който заема челно място в редицата на успелите международни артисти от 2014-а, когато Nina Kravitz започва да издава музиката му чрез лейбъла си.

На 5 май ще може да чуете и live сет, представен от американеца Gaiser - смелият експериментатор с пет студийни албума, последният от които издаден през 2017 г. и изпълнен с емоционално техно.

Програмата за вечерта продължава с италианеца Marco Faraone от Drumcode, който ни представи сета си в Yalta Club през ноември. Заедно с него още един италианец ще се погрижи за високото ниво на партито, а именно Markantonio. Той е неизменна част от неаполитанското техно и европейската денс сцена като цяло.

Roberto Capuano е следващият топ артист, който ще обогати тазгодишното издание на Solar Easter Trinity. Той е една от най-ярките звезди на своето поколение, като заедно с Markantonio представляват едни от най-добрите посланици на автентичните техно звуци от Неапол.

Не на последно място, в програмата за вечертаще се включи и wAFF - един от най-търсените и ангажирани клубни артисти в момента. Освен резидент на DC-10 той е част от влиятелното семейство на Hot Creations/Paradise.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim на цени от 35 лв. за стандартен билет и 70 лв. за VIP билет.

Последвай ни
Игра
Спечели акредитация за "София филм фест" 2019
Заедно със „София Филм Фест" ти предлагаме страхотната възможност да спечелиш акредитация* за 23-ото...
играй >>
календар
  • НД
  • СБ
  • ПТ
  • ЧТ
  • СР
  • ВТ
  • ПН
Виж целия календар >>
Web Analytics