Музика

Solar Summer 2017 продължава с Pan-Pot и Jamie Jones

<    обратно

След успешното откриване на Solar Summer 2017, на което присъстваха хиляди фенове заедно с легендарните Nicole Moudaber и Richie Hawtin, идва време и за следващия техно уикенд.

4 и 5 август ще бъдат много специални за всички любители на електронната музика, защото ще се срещнат с трима вълнуващи артисти от световната сцена. В петък ще може да танцувате под звуците на берлинското дуо Pan-Pot, а в събота да се отпуснете с мелодичното техно на Jamie Jones.

Pan-Pot никога не са разочаровали българските си фенове. Тасило и Томас ни предоставиха два незабравими сета по време на Solar Easter Trinity 2016 и 2017, а сега е време да ги чуем и в една по-различна обстановка, а именно на българския плаж. Гостуването на Pan-Pot на Solar Summer е още по-емблематично, защото тази година се навършват 10 години от издаването на дебютния им албум „Pan-O-Rama", който през 2007 г. даде старт на кариерата им.

В програмата за 4 август (петък) ще има и силно българско участие в лицето на Philip Chernikov.
В събота зад пулта на Cacao Beach Club ще се качи един от лидерите на модерното хаус звучене - Jamie Jones.

На 5 август (събота), компания на Jamie Jones зад пулта ще правят не един, а двама от най-успешните български диджеи, а именно Liubo Ursiny и Diass.

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Zucchero
Италианската звезда Zucchero ще изнесе концерт в Античния театър в Пловдив на 23 юли. Ако отговориш...
играй >>
Web Analytics