Музика

Sting се завръща в София

<    обратно

Sting се завръща в България за концерт на 16 септември в зала „Арена армеец". Шоуто е една от спирките в турнето „57th & 9th", посветено на последния албум на световноизвестния музикант.

След повече от десетилетие мълчание, през ноември миналата година Sting представи своя дванадесети солов албум - „57th & 9th". Записът, продуциран от Мартин Киршенбаум, е записан само за няколко седмици с участието на изключителните музиканти Доминик Милър (китара), Вини Колайута (барабани), барабанистът Джош Фрийс (Nine Inch Nails, Guns n' Roses), китаристът Лайъл Уъркмен и беквокалите на групата от Сан Антонио The Last Bandoleros.

Специален гост на турнето на Sting е неговият син Joe Sumner. През последните пет години той гради успешна солова кариера заедно с изявите си като лидер на рок бандата Fiction Plane. Joe
признава, че влияние върху него са оказали както баща му и The Police, с които често е пътувал на турне, така и Snoop Dogg.

Билетите за концерта на Sting ще бъдат на цени между 70 и 140 лева. Продажбата им стартира на 2 юни в мрежите на Eventim и Ticketpro.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за фестивала Hills Of Rock 2018
Цели 55 банди ще вземат участие във фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на Гребния канал в Пловдив...
играй >>
Web Analytics