Музика,Сцена

T.R.A.P. Fest Open Air - музика, творчество и вдъхновение

<    обратно

"T.R.A.P. Fest Open Air: Музика, Творчество, Вдъхновение" ще се проведе на 24 май в клуб „Маймунарника" в Борисовата градина, като входът ще бъде свободен.

Еднодневният фестивал е част от поредицата събития, организирани от фондация "Тротоара" и предназначени за младежи до и над 18-годишна възраст.

Началото е още от 11:00 с различни по теми, стил и вдъхновение работилници. Те ще са обособени по зони така, че младите хора с различни интереси да открият по нещо за себе си, да опитат и се докоснат до различни видове изкуства, спорт и игри.

Работилниците ще са в областите: хенд-мейд арт, рисуване, музика, актьорско майсторство, танци, литература, настолни игри, екология, велосипеди и други. За ментори са поканени хора с опит и най-вече с желание да работят именно за младите.

Младежите ще имат възможност да се включат в творческите дейности и да участват активно в създаването на нещо, което ще могат да си вземат за спомен. Фестивалът ще завърши с много музика с доброволното участие на млади и чувстващи се такива банди.

Началото на концертната част е в 18:00 и в нея ще се включат групите P.I.F. & Frappe, The Lefties, Leever, Dreg Starz, Heartz Beat, а вероятно ще се присъединят и още млади банди.

Последвай ни
Игра
Спечели meet & greet с Gogol Bordello
Джипси пънк бандата Gogol Bordello ще гостува за първи път у нас на 30 май в зала 4 на „Интер експо...
играй >>
Web Analytics