Изложби

Urban Creatures 2017 започва със стена на Nasimo

<    обратно

След като миналата година създадоха единствената по рода си изложба "There is Light" и  отвориха галерията на открито с над десет големи стени в квартал „Хаджи Димитър", екипът на Urban Creatures се завръща с настоящото издание на проекта.

Оставайки верни на идеята ни Souls in Walls - души в стените, те продължават да вграждат парченца от себе си в творбите, които създават.

Поредната такава е дело на Nasimo и се намира в квартал „Хаджи Димитър", улица „Доктор Албърт Лонг" 10, и е реализирана върху новопостроена сграда. Тя е озаглавена „Memorial" и е плод на съвместната работа между артиста и целия екип на проекта.

nasimo2_600

Стената обаче е само началото на тазгодишното издание на Urban Creatures, тъй като множество артисти от целия свят са се свързали с екипа с желание да се присъединят към тяхното семейство. Поради големия интерес и множеството разнообразни идеи тази година продължителността на Urban Creatures се удължава до края на годината с няколко разнообразни проекта.

„Сигурни сме, че и творбите от тази година ще представляват интерес за жителите и гостите на столицата. Още от началото на годината наблюдаваме засилен интерес към квартал „Хаджи Димитър", който стана място за разнообразен поток от туристи.

Продължаваме да вярваме в силата на изкуството и в таланта на родните ни артисти. Благодарим на София, че продължава да прави всичко възможно да се развиваме и да надграждаме с все по-мащабни идеи", споделят от Urban Creatures.

Последвай ни
Игра
Спечели двойна покана за концерта на Zucchero
Италианската звезда Zucchero ще изнесе концерт в Античния театър в Пловдив на 23 юли. Ако отговориш...
играй >>
Web Analytics