Музика

Yalta Club стартира новия сезон с Cristoph и Joey Daniel

<    обратно

Yalta Club отваря врати с една от най-разнообразните си и вълнуващи програми. Новият сезон започва на 6 октомври в компанията на Cristoph, Joey Daniel и Runo в Room 1.

Christoph е един от титаните на съвременната прогресив хаус музика. Въпреки че още в самото начало издава за лейбъли като Selador и Truesoul, aнгличанинът прави големия си пробив през 2016 г., когато се присъединява към лейбъла на Hot Since 82 - Knee Deep in Sound. Една година по-късно той затвърждава позициите си, като подписва с два от най-легендарните лейбъла - Bedrock (John Digweed) и Last Night on Earth (Sasha).

Изданията му хващат вниманието на още едно легендарно име от електронната сцена - Eric Prydz, който му дава възможност да се изяви като първия артист, подписал с Pryda Presents (най-новия лейбъл на Prydz).

Заедно с него на сцената на Room 1 на Yalta Club ще видим и Joey Daniel. Ключова фигура в холандския нощен живот, той е бил гост на почти всеки утвърден клуб и фестивал, който изниква в съзнанието. Наскоро той беше избран от Music On за резидент в препълнения клуб Amnesia заедно с някои от личните му идоли като Joseph Capriati, Hector, Stacey Pullen и, разбира се, самия Marco Carola.

Откриващото парти на клуба ще започне с Runo - резидент на клуба от 2014 г. насам и добре познато име на българската хаус сцена.

През октомври в Room 1 на клуба ще може да чуете още: Tale of Us с opening сет от Vaal на 13.10, последвани от DiscoPigg Yoshida и Ramsey Hercules на 14.10, които ще предложат едно по-различно диско парти. На 20.10 Liubo Ursiny ще върне TAKEOVER заедно с Thugfucker в Room 2. В събота, на 21.10, поле за изява ще бъде дадено на Runo и първото издание на Elegant Touch Showcase. Месечната програма ще завърши на 27.10, отново в интимната Room 2, с Diass и No Orders.

От този сезон клубът представя и нова услуга - Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани единствено на място.

Последвай ни
Игра
Спечели покана за концерта на Laibach
Laibach ще свирят в столичния клуб „Терминал 1" на 24 март. Ако отговориш правилно на въпроса, може...
играй >>
Web Analytics